www.PNWJeep.com

Pacific NorthWest Jeep forum
It is currently Thu Sep 20, 2018 2:33 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 07, 2013 7:19 pm 
Offline
***SOULDOZER***
User avatar

Joined: Sun Oct 26, 2008 11:02 am
Posts: 3760
Location: Bellingham, WA
Vehicle: Ginger Geep
I'm not sure if this is a site problem, or a browser problem (I use Chrome), but I won't remained logged-in after checking the "Log me on automatically each visit" box. Anybody else having issues as well? :dunno:

_________________
'97 XJ Trail Rig
'04 Duramax Tow Rig


MASTER-PULL--AMSTEEL BLUE
The Leader in Synthetic Ropes.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 07, 2013 7:33 pm 
Offline
Pimp
User avatar

Joined: Fri Aug 04, 2006 9:08 am
Posts: 5842
Location: North Bend
Vehicle: 98-TJ
In gave up using my computer today ( same problem as you) and have been using tapatalk on my phone.

_________________
98 - TJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 07, 2013 8:12 pm 
Offline
Never go full Rich-ard
User avatar

Joined: Fri Aug 04, 2006 9:08 am
Posts: 35906
Location: Auburn, WA
Vehicle: V8 TJ
working fine for me.

_________________
Auburn Car Repair & Offroad, for ALL your offroad needs! 253-939-5019
http://www.auburncarrepair.com
Quote:
Overkill is under-rated

Quote:
When times get tough fat people get thin, thin people get dead.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 10, 2013 9:52 am 
Offline
whew, finally
User avatar

Joined: Tue Sep 23, 2008 10:27 pm
Posts: 111
Location: Straight outta Woodland
Vehicle: Lifted LJ and a Lowered MJ
I have the same issue on Firefox an tapatalk.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 10, 2013 10:21 am 
Offline
***SOULDOZER***
User avatar

Joined: Sun Oct 26, 2008 11:02 am
Posts: 3760
Location: Bellingham, WA
Vehicle: Ginger Geep
It's been better for me, happened once yesterday, though.

_________________
'97 XJ Trail Rig
'04 Duramax Tow Rig


MASTER-PULL--AMSTEEL BLUE
The Leader in Synthetic Ropes.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 11, 2013 10:00 pm 
Offline
Dragon Wang
User avatar

Joined: Fri Aug 04, 2006 9:08 am
Posts: 6034
Location: Merica
Vehicle: Aluminum Falcon
Just happened to me 3 times in a row on my home computer. I'm not using the back button or anything :hmm:

_________________
Myke8675309 wrote:
Advantage Johnson :f2:


www.instagram.com/pnwjeep_com
www.instagram.com/pnwjeep_yj
www.instagram.com/offtrackmotorsports


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 7:19 pm 
Offline
Dragon Wang
User avatar

Joined: Fri Aug 04, 2006 9:08 am
Posts: 6034
Location: Merica
Vehicle: Aluminum Falcon
WSU 5.9er wrote:
Try clearing your cookies and temporary internet files.

No. :f2:

_________________
Myke8675309 wrote:
Advantage Johnson :f2:


www.instagram.com/pnwjeep_com
www.instagram.com/pnwjeep_yj
www.instagram.com/offtrackmotorsports


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 14, 2014 10:29 am 
Offline
whew, finally
User avatar

Joined: Wed Dec 01, 2010 1:19 pm
Posts: 510
Location: Puyallup & Ronald
I am having a slightly different issue. From my laptop it let's me log in and then goes to the board index page like normal. Once the board loads, it says I am logged out in the top banner but says I am logged in as a user on the bottom banner. It will not let me reply to threads and gives me a log in prompt. When I log in from my phone (not tapatalk) it works fine. This just started happening last week. Any thoughts? I have not changed any settings on the laptop :dunno:

_________________
78' FJ55...family rig
84' CJ-7...wheeler
17' Dodge 3500...hauler


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group